Amazing Halls sande DNA

Jeg er drevet af begejstring og passion for Branding. Jeg bliver glad, når jeg ser virksomheder markedsfører sig, samtidig med at de skaber værdi for målgruppen.

Derfor bliver der nu sadlet om her på www.amazinghall.dk. Der vil blive mere fokus på branding og markedsføring, da det er mit sande DNA og der, hvor jeg  kan gøre en forskel.

Der vil stadigvæk komme iværksætter interviews, da jeg har en vision om at der skal være flere succesfulde iværksættere i Danmark og der er brug for rollemodeller.

Her er min elevatortale:
Jeg afkoder virksomhedens branding identitet og får den ud i budskaber, der afspejler sande værdier, som målgruppen kan relatere til og har brug for.
Interesser: markedsføring og branding, har en helt særlig evne til at få nye markedsføringsidéer, når jeg bliver præsenteret for et projekt/produkt. Måske fordi jeg bare elsker det med at levere budskaber på en lækker og brugbar måde ;-)

Derfor har jeg, når jeg er blevet ansvarlig for en produktportefølje (som tidligere ansat) altid fået det til at accelerere og nu bruger jeg, som selvstændig, denne evne til at få virksomheder til at vækste.

Chat med mig hver mandag fra kl. 8-10.00 her på siden og få markedsføringsrådgivning om din virksomhed.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at nå nye højder.

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Speak Your Mind

*