Hvem står bag Amazing Hall?

Hvem står bag Amazing Hall?

Det er egentlig mig, Anne-Marie Hall Henriksen

Det er mig og mit netværk, der kan hjælpe dig med at løfte dit Brandingpotentiale.

Passioneret omkring iværksætteri. Har altid haft en idé om at være min egen herre, vidste bare ikke at det hed iværksætter.

Jeg er en markedsføringsekspert. Jeg kan se konceptet, hvordan produktet skal vinkles, hvordan markedet skal bearbejdes. Det har jeg arbejdet med i 16 år. De første 10 år i store internationale virksomheder, hvor jeg har stået for adskillige produktlanceringer.

I 2006 sprang jeg ud som iværksætter, jeg startede som marketingkonsulent og fik så mange kunder så hurtigt at jeg tænkte ”jeg må gøre noget forkert”. Det skal da være sværere at være iværksætter.

Derfor gik jeg ud og investerede en kvart million og prøvede at bygge min egen lille vending (kaffe- og flaskeautomater) – virksomhed op. Jeg havde agenturet i Danmark, agenturet på en bog-automat i hele norden og agentur på en juice i Danmark.

Jeg lærte så meget, da jeg prøvede at bygge den op. Jeg lærte alt om kontrakter, om at finde de rette leverandører og samarbejdspartnere. At det ikke altid er lykken at få dit produkt i Netto. At markedsføringspenge forsvinder meget hurtigt, når du er en lille virksomhed.

Efter 2 år og et navn i branchen, tænkte jeg – stop, vent lidt, jeg tjener ingen penge og det her er slet ikke min passion.

Jeg elsker markedsføring, jeg elsker konceptudvikling, men jeg elsker ikke automater.

På Iværk2008 mødte jeg den lærer, der introducerede mig for markedsføringsuddannelsen. Jeg stoppede ham og sagde TAK. Det blev starten på et helt nyt kapitel for mig.

Han spurgte om jeg havde lyst til at holde et foredrag for 450 elever i Young Enterprise og fortælle om iværksætteri og markedsføring. Jeg sagde selvfølgelig ja. Jeg var vant til at stå på scenen og sprang derfor ud i det.

Da foredraget var slut og jeg gik ud til min cykel stod der 3 gutter. Jeg blev lidt bange indtil den ene sagde til mig. ”Du har godt nok tændt lys i mange hjerter i dag”.

- jeg blev så glad, men det tog mig nogle år at finde ud af, at jeg virkelig kan skabe værdi for andre mennesker.

Jeg blev derefter tilknyttet Iværk&Vækst2009 & Iværk&Vækst2010. Jeg blev inviteret som dommer til Young Enterprise arrangementer, jeg blev inviteret som medlem af Niels Brock Iværksætterhus AdvisoryBoard og blev inviteret som dommer ved Venture Cup – og jeg har nu mødt hundredevis af iværksættere, og givet nogle af dem en kærlig rådgivning med på vejen.

Mødet med alle de inspirerende mennesker, der bare lever deres drømme og visioner ud gør mig glad. Det giver mig motivation og jeg tænkte, hvordan kan jeg bringe denne motivation ud til en masse andre mennesker – og så kom idéen om at lave Amazing Hall. På siden her vil du få mine tanker omkring Branding og Markedsføring. Jeg vil dele med dig, når jeg læser, ser eller hører noget, som jeg mener kan være relevant for din virksomhed, Du vil også kunne høre virksomhedshistorier, hvor iværksættere fortæller deres historie.

Jeg griner i samtlige interviews. Jeg har en høj latter og det er nok også kendetegnet ved interviewsene.

De er kærligeopfordrenderådgivende og fyldt med humor.

Og kan du ikke få nok og bliver nysgerrig på hvad Amazing Hall kan så ring eller skriv, så mødes vi ;-)

 

 

 

Gode hilsner

Anne-Marie Hall Henriksen

Be Sociable, Share!

Speak Your Mind

*