LinkedIn – Den gamle tunge dreng i klassen, der nu kører sportsbil

LinkedIn_Logo_Print_2in

LinkedIn

LinkedIn er ikke gamle mænd i slips, der sidder og skriver med hinanden. LinkedIn er det professionelle netværk og dit levende virksomhedsmedie, hvor dine kunder hurtigt kan få øjnene op for din virksomhed, dine produkter og services.

En virksomhedsside på LinkedIn har indtil for kort tid siden været noget “Nice-to-have” og noget de helt store virksomheder havde, men tiden ændrer sig og beslutningstagere rykker hurtigt.

Har du en B2B-virksomhed er LinkedIn et sted, der er vigtigt at synliggøre sig, for der ligger et kæmpe potentiale i at nå dine potentielle kunder.

Du kan oprette en virksomhedsside med alle dine produkter og/eller services, få følgere på de enkelte områder i din branche, der kan få direkte mail-kontakt til salgspersonalet i din virksomhed.

Du kan linke direkte til din egen www og det specifikke sted, hvor dit produkt el. service står nævnt.

Din LinkedIn opdatering fra din Virksomhedsside ryger ud til hele dit netværk, går de ind og “liker” dit opslag, ryger den ud til deres netværk. Det kan genererer mange leads, så gå ikke glip af denne mulighed.

Når du opretter din virksomhedsside, så husk at find din unikke vinkel på dine produkter/services – skab værdibaseret markedsføring.

 

Be Sociable, Share!

Comments

  1. Amazing Hall says:

    Ganske fantastisk at skrive om LinkedIn og deres Virksomhedsside. Nu få dage senere har LinkedIn besluttet at de vil fjerne Produkt og service-siden. Faktisk gør de det allerede d. 14.aprll. Øv en fantastisk mulighed for at kunne liste sine produkter og linke direkte til virksomhedens www er dermed fjernet.

Speak Your Mind

*